Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da istihdam çalışması

Bornova'da istihdam çalışması

Hayata geçirdiği projelerle örnek olan Bornova Belediyesi, istihdam için yaptığı çalışmalara da devam ediyor. Belediyenin işverenler ile iş arayanları buluşturan vizyon projesi ‘Altın Bilezik’ kapsamında yapılan iş görüşmeleri koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleşiyor.  Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen toplantıda Altın Bilezik Proje Ofisinde kayıtlı ve aranan kriterlere uyan vatandaşlar özel bir firmanın yetkilileri ile bir araya geldi. 

  • Ege Postası
  • 28.10.2020 - 09:33

Belediye bünyesinde hizmet veren Altın Bilezik Proje Ofisi tarafından düzenlenen toplantıda iş müracaatı yapan vatandaşlar önce form doldurdu. Ardından da firma yetkilileri ile birebir görüştü. 

Sektörlere eleman yetiştiriliyor

Altın Bilezik Proje Ofisi’nin yaptığı işbirlikleri ve düzenlediği eğitimlerle vatandaşlara iş imkanı sağladığını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bu proje ile çalışabilecek durumda olup niteliklerine uygun iş bulmakta zorlanan vatandaşlara yardım ettiğimiz gibi, sektörlerin ihtiyaç duyduğu elemanları da yetiştiriyoruz.  Böylece iş arayanlara ve meslek sahibi olmak isteyenlere istihdam kapısı açıyoruz. Ofisimizde 5 bin 600 kayıtlı başvuru var. Bunun içinde iş arayanlar kadar işçi arayanların da başvurduğu bir adres olduk” dedi. 

Elaman arayan firmalar belediye ile görüşüyor

Belediye ile irtibata geçen firmalar, işe almak istedikleri personelin şartlarını bildiriyor. Merkez tarafından istenilen nitelikleri uygun olan ve iş arayan vatandaşlara telefon, mail, SMS ve sosyal medya üzerinden duyuru yapılarak toplu iş görüşmesiyle firma yetkilileri ile iş arayan vatandaşlar buluşturuluyor. Görüşmelerde ön bilgilendirme ile işin şartlarının kendilerine uygunluğunu değerlendiren vatandaşlar, daha sonra başvuruda bulunup sözlü mülakata alınıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.