Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi yangına karşı teyakkuzda

Bornova Belediyesi yangına karşı teyakkuzda

Bornova Belediyesi ve Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yangın ihtimaline karşı gün boyu nöbet tutuyor. Kentin birçok noktasında bekleyişini sürdüren ekipler gün boyu devam eden devriyelerle ormanlık alanları koruyor.

  • Ege Postası
  • 08.08.2021 - 11:27

Türkiye’nin güney ve batı bölgelerini etkisi altına alan yangınlar İzmir’e de sıçradı. Urla ve Karaburun’dan yangın haberlerinin gelmesiyle birlikte Bornova teyakkuza geçti. Geniş bir ormanlık alana ev sahipliği yapan kentin birçok noktasında Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve askerler güvenlik önlemlerini sıkılaştırdı.

Bornova’nın kırsal mahalleleri olan Kavaklıdere, Gökdere, Çiçekliköy, Yakaköy, Beşyol, Eğridere, Karaçam ve Kayadibi ile Homeros Vadisi’ndeki piknik alanlarını gezen ekipler vatandaşları İzmir Valiliği’nin 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan yasak kararı hakkında bilgilendirdi.

Başkan İduğ’dan Bornovalılara teşekkür

Gün boyu devam eden devriye çalışmalarını değerlendiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornovalıların alınan önlemlere uyarak gerekli hassasiyeti gösterdiğine dikkat çekti. Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınların bir an önce söndürülmesini temenni ettiğini ifade eden Dr. Mustafa İduğ, “Asayiş problemi yok. Zabıtalarımız ve Jandarmalar tüm hafta sonu boyunca aralıksız devriye atmaya devam edecek. Bornova’nın ciğerlerini alevlere teslim etmemek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.