Dolar 32,4986
%0.27
Euro 34,5512
%0.17
Altın 2.492,940
%0.39
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bizizmir Dergisi’nin dördüncü sayısı çıktı

Bizizmir Dergisi’nin dördüncü sayısı çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bizizmir Dergisi’nin dördüncü sayısını yayımladı. İzmir’deki kent kültürünü daha görünür kılma hedefiyle yoluna devam eden derginin yeni sayısı toplu ulaşım araçlarından Büyükşehir’in hizmet binalarına kadar pek çok noktadan ücretsiz temin edilebilecek.

  • Ege Postası
  • 05.08.2021 - 15:06

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bizizmir Dergisi’nin dördüncü sayısını İzmirli okuyucularla buluşturdu. İzmir’deki kent kültürünü daha görünür kılma hedefiyle yoluna devam eden derginin yeni sayısı toplu ulaşım araçları, metro istasyonları, vapur iskeleleri, Büyükşehir’in hizmet binaları, ilçe belediyeleri ve Büyükşehir yerel hizmetler şube müdürlüklerinden ücretsiz temin edilebilecek. Bizizmir Dergisi, Büyükşehir’in Süt Kuzusu projesi kapsamında evlere de ulaştırılacak.

Bizizmir Dergisi’nin dördüncü sayısında Efes ve Bergama’dan sonra İzmir’de dört yeni alanın daha UNESCO Dünya Mirası olarak tescillenmesi için başlatılan Dünyanın İzmir Mirası projesi, bir kent değeri olarak Havra Sokağı, oyuncu Levent Üzümcü ile İzmir anıları üzerine söyleşi, 9-11 Eylül tarihlerinde İzmir’in ev sahipliği yapacağı Kültür Zirvesi, Yıldız Sineması ve Bıçakçı Han’ı da içine alan ve bölge için kaldıraç etkisi yaratacak Müşterek Basmane projesi, kent gözlemcisi ve yazar Orhan Beşikçi’nin Basmane yazısı, “İki Teker Üzerindeki İzmir” başlığıyla bisiklet dosyası, gazeteci Ali Ekber Yıldırım ile tarım üzerine söyleşi, İzmir Büyükşehir’in kadın çalışmaları, mutfak araştırmacısı gazeteci ve yazar Nedim Atilla’nın Dünya Gıda Mirası listesindeki 14 İzmir ürününü anlattığı yazı dizisinin ilk bölümü, İzmir’in Sinema Ofisi ve kitap seçkisi yer alıyor.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.