Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binlerce Kemalpaşalı Şevval Sam konserinde buluştu

Binlerce Kemalpaşalı Şevval Sam konserinde buluştu

Kemalpaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 98. yılını coşkulu etkinliklerle kutladı. Kutlamalar kapsamında düzenlenen Şevval Sam konseri, Kemalpaşalılardan büyük ilgi gördü. Binlerce Kemalpaşalıyı buluşturan konserde, ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendirdi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2021 - 12:36

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü kutlamaları, dün Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumuyla başladı. Törene Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın yanı sıra; Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Kaymakam Refiki Yunus Emre Sakızcı, Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Sanıvar, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Halil Yaşar Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

COŞKULU FENER ALAYI

Kutlamalar kapsamında akşam saatlerinde ise Kemalpaşa Belediyesi'nin düzenlediği fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi. 8 Eylül İlkokulu'nda toplanan vatandaşlar, saat 19.00'dan itibaren Rekreasyon Alanı’na doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşe; Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim amirleri katıldı. Bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde, coşkuyla gerçekleştirilen yürüyüş boyunca, dev Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ve meşaleler taşındı. Evlerinin balkonlarına, pencerelerine çıkan vatandaşlar ve araçlarında bulunan sürücüler, korteje alkış ve ıslıklarıyla destek verdi.

İZMİR MARŞI’NI BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Rekreasyon Alanı’nda son bulan yürüyüşün ardından konser programıyla devam eden Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ünlü sanatçı Şevval Sam en sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendirdi. Konserden önce coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Karakayalı, “Cumhuriyet Bayramımızı bu yıl da her zamanki gibi coşkuyla, büyük bir gururla kutluyoruz. Bu güzel kalabalıkla birlikte her zaman Cumhuriyetimize sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; tüm kahramanlarımızı sonsuz minnet, saygı ve sevgiyle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. Karakayalı’nın konuşmasının ardından sahnede yerini alan ünlü sanatçı Sam, Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirdiği sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Rıdvan Karakayalı, Şevval Sam’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Gecenin sonunda Başkan Karakayalı ve ünlü sanatçı Şevval Sam İzmir Marşı’nı birlikte seslendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.