Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Sağlık Kompleksi’ne kavuşuyor

Bergama Sağlık Kompleksi’ne kavuşuyor

Bergama’nın sağlık alanında en önemli ihtiyaçlarından birisi olan Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalar start aldı. Belediye Başkanı Hakan Koştu yaptığı açıklamasında “Yıllardır hemşehrilerimizin özellikle diş sağlığı üzerine beklediği hizmetler eski hastane yerine inşa edilecek sağlık kompleksi ile verilmeye başlanacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.02.2021 - 13:25

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Bergama’nın kangrene dönüşmüş sorunlarının çözümü için çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Koştu, “Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda Sağlık Kompleksi’nin yapılması için Ankara’da Sağlık Bakanlığımız nezdinde yürüttüğümüz çalışmalar nihayetlendi. Geçtiğimiz günlerde ilçemize bir ziyaret düzenleyen Ak Parti İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin de açıklamış olduğu üzere Sağlık Kompleksi için 14 Nisan’da ihaleye çıkılmak üzere bütün hazırlıklar tamamlandı” dedi.

Bergama’ya büyük bir sağlık kompleksi yapılması için yürütülen çalışmaların olumlu neticelenmesinin önemine dikkat çeken Başkan Koştu, “İhale ardından inşaatına başlanacak olan Sağlık Kompleksi kısa sürede tamamlanacak. Kompleks 20 ünitelik Diş Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerini içerisinde barındıracak. Kompleks çevre düzenlemesi ve binası ile birlikte 4.394 metrekarelik alanda yapılacak. Sağlık Kompleksi’nin hizmete girmesiyle hemşerilerimiz için büyük bir eksiği kapatmış olacağız” dedi.

BAŞKAN KOŞTU; “PROJELERİMİZ PANDEMİYE RAĞMEN KISA SÜREDE ETE KEMİĞE BÜRÜNÜYOR”

31 Mart 2019 seçimlerinin hemen ardından göreve geldikleri gibi vizyon projelerin hazırlığına başladıklarına işaret eden Başkan Koştu, “Çevre Yolu, Doğalgaz, TOKİ Konutları, Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi, Tarım ihtisas Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük projelerimizin hazırlığını ve projelendirmelerini Pandemi, deprem gibi doğal afetlere rağmen sıkı bir takiple tamamladık. Ve hemen işe koyulduk. Şimdi 2021 yılı itibariyle projelerimizin tabiri caizse ete kemiğe büründüğünü görmeye başladık. Şehrimizin makus talihini değiştirmek için yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizde her alanda yaşanan hizmet atılımı artık fark edilir seviyede. Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı ilçemizi geliştirecek pek çok yatırımda hummalı çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.