Dolar 32,4273
%0.05
Euro 34,4273
%-0.19
Altın 2.488,520
%0.21
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama öğretmenler gününü dolu dolu kutladı

Bergama öğretmenler gününü dolu dolu kutladı

İlk tören Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile gerçekleşti. Çelenk sunumu, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program ardından, Fatih İlkokulu tarafından hazırlanan ve sunulan kutlama töreni için Bergama Kültür Merkezi’ne geçildi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2021 - 13:29

Öğretmenler günü nedeniyle bir açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Başta görevleri başında şehit olan eğitimcilerimiz olmak üzere vefat eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli öğretmenlerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyorum” dedi.

Törende günün anlam ve önemini Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı yaptığı konuşma ile dile getirdi. Ardından Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Liseler arasında gerçekleştirilen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLER ADINA YEMİN ETTİLER

Bergama’da göreve yeni başlayan meslektaşları adına göreve yeni başlayan öğretmenler Esra Akça, Emel Şen, Musa Kılıç ve  Yunus Emre Bulut’un yemin etmesi ardından, yine fedakarca çalışıp emekliye ayrılan meslektaşları adına öğretmenler Hüsniye Bolat, H. İbrahim Bolat’a Hizmet Teşekkür Belgesi sunuldu. Fatih İlkokulu öğrencileri Sena Uslu ve Hatice Ceyda Eren’in piyano ile sergiledikleri performans ve aynı okul öğrencilerinin öğretmenler gününe özel çekip hazırladıkları videonun izlenmesi ile tören son buldu. Daha sonra Kültür Merkezi fuaye alanında yer alan resim sergisi gezildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.