Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolu dolu kutlandı

Bergama'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolu dolu kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bergama Belediyesi tarafından organize edilen programlarla kadim şehirde bu anlamlı gün dopdolu yaşandı. Sabah Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu ile başlayan törenlerde, kamu kurum ve kuruluşlarına karanfil dağıtıldı. Kültür Merkezi FuayeAlanı’nda önce sergi açılışları yapıldı. Ardından Yazar Dilek Cesur’un hoş anlatımıyla söyleşi ve kitap imza günü düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 08.03.2022 - 14:56

Bergama’daki törenlerin ilk adresi Hükümet Konağı Atatürk Heykeli önü oldu. Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu ve saygı duruşu yapıldı.

Törene katılan Belediye Başkanvekili Aşkın Uyar, günün anlamına binaen, belediye kadın meclis üyeleri Ayşegül Karışma Altuğ ve Olgu Altuğ Kemaller ile birlikte çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Daha sonra Başkanvekili Uyar, törene katılan protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve kadınlara karanfil çiçeği vererek, günlerini kutladı.

BELEDİYE VE KAMU KURUMLARI KADIN ÇALIŞANLARINA KARANFİL

Belediye Başkanvekili Aşkın Uyar,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bergama Belediyesi Beyaz Masa Ekibi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü kadın çalışanlarını ziyaret ederek, karanfil çiçeği verdi. Bergama projeleri takibi için Ankara'da olan Başkan Koştu'nun selamlarını iletti. Başkanvekili Uyar, "Başta kendi annem ve çok değerli eşim olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ SERGİ AÇILIŞLARI VE YAZAR DİLEK CESUR’UN SÖYLEŞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kadim şehir Bergama’da öğleden sonrada devam etti. Kültür Merkezi Fuaye alanında önce sergi açılışları yapıldı. Ardından Yazar Dilek Cesur’un hoş anlatımıyla söyleşi ve kitap imza günü düzenlendi.  

Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen sergi açılışlarına Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanvekili Aşkın Uyar, protokol üyeleri, Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun eşi Yıldız Koştu ve bu özel günün temsilcileri kadınlar katıldı. Bora Eşsiz’in (Mitoloji ve Kadın), Ece Ezgin’in (Kadın) ve Sanat Atölyesi Kursiyerleri’nin (Kadın Elinden Sanat) konulu sergi açılışları gerçekleştirildi. Daha sonra Kültür Merkezi Salonu’nda Yazar Dilek Cesur’un hoş anlatımıyla “Kadın Başına Başarmış Kadınlar” konulu söyleşisi, ardından kitap imza günü düzenlendi. Yazar Dilek Cesur, sevenleri için kitap imzaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.