Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkan Yardımcısı, Başkan Kayalar’ı CİMER’e şikayet etti iddiası

Belediye Başkan Yardımcısı, Başkan Kayalar’ı CİMER’e şikayet etti iddiası

Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın kaçak yapılara göz yumduğu ve hiçbir işlem yapmadığını iddia ederek Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayet ettiği ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 28.04.2021 - 13:20

EGEPOSTASI-  Menderes Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Kayalar ile Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar arasında arasında kriz çıktı.

Aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı olan Gürsel Rüzgar, Başkan Kayalar’ı T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER)  şikayet ettiği öne sürüldü.

Rüzgar’ın CİMER’e yazdığı dilekçede ev adresi ve T.C. kimlik numarası gibi tüm kişisel ve iletişim bilgilerini de açık açık yazdığı ifade edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Rüzgar, Başkan Kayalar’ı kaçak yapılara göz yummakla ve işlem yapmamakla suçladığı ileri sürüldü.

Öte yandan Rüzgar’ın CİMER’e gönderdiği dilekçede; şikayete konu ada, parsel bilgilerine yer verdiği ve Başkan Kayalar’ın çalışma ekibinde yer alan bir kişinin de hazine arazisine kaçak yapı yaptığı iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.