Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesinden çocuklara ağız ve diş sağlığı dersi

Bayraklı Belediyesinden çocuklara ağız ve diş sağlığı dersi

Bayraklı Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla okullarda bilgilendirme eğitimleri düzenledi. Hafta boyunca sürecek derslerde çocuklara diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması ve ağız sağlığının önemi anlatılacak. Başkan Sandal, “Çocuklarımız için üzerimize düşeni her zaman yapacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.11.2022 - 12:03

Çocukların küçük yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazanması, ağız ve diş sağlığına önem vermesi için çalışmalar yapan Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı diş hekimleri okullarda bilgilendirme dersleri düzenledi. Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında öğrencilerle yarımşar saatlik bilgilendirme toplantılarında bir araya gelen diş hekimleri, okulların yeniden açılmasıyla birlikte çocuklara diş sağlığının önemi ve bu konuda yapmaları gerekenleri anlattı. Ayrıca çocuklara, diş fırçalamanın önemini vurgulayan hekimler; üstünde diş fırçalama çizelgesinin yer aldığı küçük el kitapçıkları dağıttı. Uygulamanın hafta sonuna kadar ilçe genelindeki ilkokullarda süreceği ifade edildi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Toplum sağlığı ve özellikle çocuklarımızın gerek kişisel gelişimleri, gerekse genel sağlık durumlarıyla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Ağız ve diş sağlığı konusunda çocuklarımızın erken yaşta alışkanlık kazanması çok önemli. Bu konuda Bayraklı Belediyesi olarak biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.