Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlardan hafta sonu mesaisi

Başkanlardan hafta sonu mesaisi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nde kurulan ve çöp toplama çalışmalarını hızlandıran Bornova Katı Atık Transfer İstasyonu’ndaki çalışmaları birlikte inceledi. Başkan İduğ, yaklaşık bir yıldır çalışan İstasyonun kurulması nedeniyle Başkan Soyer’e teşekkür ederken, bu sayede Bornova’nın temizliğinde hız kazandıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 17.07.2022 - 09:54

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova Katı Atık Transfer İstasyonu’nun kurulmasıyla birlikte, Bornova Belediyesi çöp kamyonlarının her seferinde, Harmandalı Katı Atık Depolama Alanı’na gitmesine gerek kalmadı. Kamyonlar topladıkları çöpleri Bornova Katı Atık Transfer İstasyonu’na getirerek yeniden çöp toplamaya çıkabildi. Böylece kamyonu boşaltmak için kat edilen mesafe azalınca hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edildi. Bornova Belediyesi’ne ait araçların sefer sayıları arttı.

Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nde yapılan yeni düzenlemeler daha işlevsel bir ortam yaratılırken, filoya katılan yeni araçlar da hizmetin kalitesinin artmasına katkıda bulundu.

Uyum içinde çalışıyoruz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın tertemiz bir ilçe olması için çalıştıklarını belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyemizle ve Başkanımız Tunç Soyer’le bu konuda uyum içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi. Önceden çöp kamyonlarının yüklerini Harmandalı’na kadar gidip boşaltıp geri döndüklerini söyleyen Başkan İduğ, “Bu yatırım sayesinde zamandan kazandığımız tasarruf Bornova’nın daha temiz olmasına katkı sağladı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.