Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Vekili Pehlivan organlarını bağışladı

Başkan Vekili Pehlivan organlarını bağışladı

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası olması sebebiyle İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu kampanyaya organlarını bağışlayarak destek verdi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2021 - 09:54

Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğü, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Bağışlanan organ filizlenen candır’ sloganıyla organ bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyaya Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri destek verdi.

Farkındalık amacıyla anlamlı bir davranışta bulunduklarını ifade eden Başkan Pehlivan, “İnsan yaşadığı süre içerisinde çok fazla kaza ve hastalıklara maruz kalabiliyor. İnsanlar öldükten sonra da geride kalan insanlara yardımcı olmak istiyor. Bu çalışma ile organ bağışına duyarlılığı artırmak istedik. Mesai arkadaşlarım ve sivil toplum örgütlerimizin kıymetli yöneticileri ile bugün organlarımızı bağışladık. Hemşerilerimiz de bir form doldurarak organlarını bağışlayabilirler” diye konuştu.

Kampanyaya katılan Menemenlilere teşekkür eden Pehlivan, konuşmasının ardından Menemen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimi tarafından kurulan standa giderek tüm organlarını bağışladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.