Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Vekili Pehlivan, esnaf ve sanatkârların yanında

Başkan Vekili Pehlivan, esnaf ve sanatkârların yanında

Menemen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt güven tazeledi. Kongreye katılan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 29.07.2021 - 11:46

S.S. Menemen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin (TESKOMB) 52. Olağan Genel Kurulu, Menemen Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören kongrede mevcut Başkan Sabri Kurt, yeniden göreve seçildi. 

Kooperatifin Seçimli Olağan Genel Kuruluna; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, TESKOMB 16. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Koreli,  oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kooperatifin başkan, yönetici ve ortakları ile çevre ilçelerden gelen kooperatif başkanları katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda kurumun faaliyet raporları okundu. Tek listeyle gidilen seçimde önümüzdeki üç yıl için güven tazeleyen Başkan Kurt, hem kendi hem ekibi adına kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Kongrede konuşan Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, koronavirüs salgınından en çok etkilenen esnaf ve sanatkârların her zaman yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini ifade etti. 

Kredi ve kefalet kooperatiflerinin, doğru ve planlı kullanan esnaf için kara gün dostu olduğunu dile getiren Başkan Vekili Pehlivan, “Kimi esnafımız işini geliştirmek için, kimi de zor zamanında bu kurumun kapısını çalarak mağdur olmadan uygun kredi imkânı bulmaktadır. Bu noktada 20 yıldır Menemen Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Sayın Sabri Kurt Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

“KAPIM SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

Menemen için çok güzel hayalleri olduğunu ifade eden Başkan Vekili Pehlivan, esnaf ve sanatkârlara şöyle seslendi: “Biz, Menemenimizin hizmetten mahrum kalışını son 2 yıl olarak değil, 22 yıl olarak değerlendiriyoruz. Menemen’de, 22 yılda yapılan toplam projelerin fazlasını 2 buçuk yıllık dönemimiz içerisinde hayata geçirmek istiyoruz. 

Bu hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için de sizlerin görüş ve önerilerinize büyük önem veriyoruz. Kapımız sizlere her daim açık. Gelin Menemen’i hep birlikte hak ettiği güzelliklerle buluşturalım. Ahilik kültürünü yaşatan sizlerin de Menemenli hemşehrilerimizin de yüzünü güldürelim ki, yastığa başımızı huzurla koyalım. Olağan genel kurulun esnafımıza, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirsin."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.