Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Vekili Pehlivan'dan Büyükşehir hakkında flaş iddialar!

Başkan Vekili Pehlivan'dan Büyükşehir hakkında flaş iddialar!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, belediyenin AK Parti’ye geçmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen Belediyesi’ne hibe ettiği ikinci el kıyafetleri geri aldığını ve oyun parklarının da iade edilmesini istediğini iddia etti. Pehlivan ayrıca belediyenin kullandığı İZSU’ya ait şişeleme fabrikasının kirasına da 5 kat zam yapıldığını öne sürdü. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da "Yetkinin meclis iradesiyle AK Parti'ye geçmesini CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi kabul edemedi" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 29.03.2022 - 16:06

EGEPOSTASI – Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 14 ayı geride bıraktığı görevi boyunca yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarını anlatırken, çarpıcı iddialarda da bulundu.

Sabah’tan Ertan Gürcaner ve Ceyhan Torlak’ın haberine göre Pehlivan, "Menemen Belediyesi CHP'den AK Parti'ye geçince, İzmir Büyükşehir Belediyesi daha önceden hibe ettiği 5 tane oyun parkını iade almaya geldi. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal hizmetler birimi tarafından Menemen Belediyesi sosyal hizmetler birimine ikinci el kıyafetler teslim edilmişti. Göreve geldikten bir hafta sonra ikinci el kıyafetleri bile geri aldılar. Sosyal hizmetler birimimiz bu kıyafetleri İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne iade etti. Park ve Bahçeler ise 5 tane oyun parkını iade etmedi. Kullandığımız İZSU'ya ait şişeleme fabrikasının kirasını biz göreve gelince 5'e katladılar. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bugüne kadar sadece 3 tane 25 yaşında otobüs alabildik" dedi.

HIZAL: BÜYÜKŞEHİR KABUL EDEMEDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal konuyla ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Hızal paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“CHP, Menemen'de tarihi bir yolsuzluğa imza atınca, yetkinin meclis iradesiyle AK Parti'ye geçmesini CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi kabul edemedi. Menemenliler için ayrılan sosyal desteklere, kıyafetlere el konuldu. Oyun parklarının sökülmesi istendi.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.