Dolar 32,5681
%0.09
Euro 35,0013
%0.5
Altın 2.429,550
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tugay'dan Karşıyakalılara müjde

Başkan Tugay'dan Karşıyakalılara müjde

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bugün gerçekleşen Haziran ayı Olağan meclisinde, Karşıyakalılara müjde verdi. Başkan Tugay, Cumhuriyet mahallesinde, hayata geçirmiş oldukları çocuk ağız ve diş sağlığı merkezinin açıldığını ve azheimer evi projesi için çok yakında ihaleye çıkacaklarını açıkladı.  

  • Ege Postası
  • 01.06.2021 - 20:01

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- Karşıyaka  Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci bileşimi Karşıyaka  Belediye Başkanı Cemil Tugay  idaresinde gerçekleştirildi. Bileşimde, gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu ve komisyonlrdan gelen raporlar oy birliğiyle kabul edildi.  

Ayrıca Karşıyaka’nın Karşıyaka Lisesi’nin simge isimlerinden, yaşamını çocukların sağlığına adayan bilim insanı, Profesör Dr Güngör Nişli’nin isminin, Yalı Mahallesi 6436 Sokak No:43’ün karşısındaki parka verilmesinin oybirliğiyle kabul edildi.  

" ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Başkan Tugay, meclis gündemine geçmeden önce sağlık konusunda hayata geçirdikleri ve geçirmek üzere ihaleye çıkacakları projelerden bahsetti ve şöyle devam etti: "Seçim döneminde gerçekleştirmek istediğimiz, çocukların ağız ve diş sağlığı için bir merkez oluşturma fikrimizi hayata geçirdik. Cumhuriyet mahallesinde, Bülent Ecevit Kültür Merkezi içerisinde bir bölüm bu iş için ayrıldı. Görevli uzman arkadaşlarımızla birlikte çocukların ağız ve diş sağlıkları kontrol edilecek ve eğitimler verilecek. Ağız diş sağlığı konusunda daha bilinçli bir nesil yetiştirmek için biz de elimizden gelen katkıyı vereceğiz. Karşıyaka'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi ve bir diğer sağlıkla ilgili olan projesiyle ilgili bilgi verdi. Başkan Tugay, alzheimer evi projesini de gerçekleştirmek için ihaleye çıkacaklarını belirtti. 

"DEVLETİN TEMİZ SİYASETE İHTİYACI VAR"

Karşıyaka Belediyesi CHP meclis üyesi Yaşar Özcan, meclis gündemine başlamadan önce ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Özcan “ Bu dönemde vidolar ve ortalığa pislik saçan iddialar dolaşıyor. Siyaset ve basın bu iddiaları yoğun  bir şekilde tartışıyor. Tabii ki biz bu ayrıntılara girmeyeceğiz. Bizim gördüğümüz bağırsaklarımız çok kirlenmiş, devletin bağırsaklarının kirlenmesine, yüzleşmeye ve temiz siyasete her zamankinden fazla ihtiyaç var. 

Asıl önemlisi bir meczup çıkıyor ulu önderimiz Atatürk'e hakaret ediyor. Elbette Atatürk'ün savunmaya ihtiyacı yok. O ulusal kurtuluş savaşımızın önderi. Ülkemizi emperyalist işgalden kurtaran Kuvayı Millîye ruhunun yaratıcısı. Bizi asıl üzen  bu meczubun sözlerini sarf ederken Ayasofya gibi manidar bir ortamda bulunması ve devlet yetkililerin önünde söylemesidir. Biz bu düşüncenin devlet içerisinde desteklenmesini doğru bulmuyoruz. Atatürk aleyhine konuşan kişiler, şayet Atatürk olmasaydı bir Yunanın Bir ermeninim çocuğu olabilirdi. Atatürk e dil uzatmak kimsenin haddine değildir" ifadelerini kullandı.  

  

  

  

  

  

  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.