Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tekin’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Başkan Tekin’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, dün Ankara’ya giderek hem partisinin grup toplantısına katıldı, hem de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

  • Ege Postası
  • 10.11.2021 - 10:59

Başkan Tekin’e bu ziyaretinde CHP Torbalı Belediyesi Meclis Üyesi Cevdet Sardık ve önceki dönem parti yöneticisi Hüseyin Aslan da eşlik etti. Başkan Tekin, Kılıçdaroğlu’na Torbalı’da yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oldukça olumlu bir şekilde tamamlanan toplantıda ayrıca CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Murat Bakan da yer aldı. 

TEKİN: GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİK

Oldukça verimli geçen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Ankara ziyaretim kapsamında TBMM'de gerçekleştirilen partimizin grup toplantısına katıldık. Grup toplantısı sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezini ziyaret edip Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Mahir Polat ve meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen görüşmede Torbalı'da yaptığımız ve yapmayı planlanan çalışmalar ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdik. Gecenin bir yarısına kadar bize vakit ayıran Genel başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.