Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tekin sanayiciler ile buluştu

Başkan Tekin sanayiciler ile buluştu

Torbalı’nın yeni Belediye Başkanı Tekin, Ticaret Odası’nın organizasyonu ile ilçedeki büyük sanayi kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Fabrikacıların sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Tekin, “İlçemizin markalarına önem verip sorunlarının çözümüne öncelik vereceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.07.2021 - 09:31

Torbalı Ticaret Odası (TTO) ilçedeki büyük sanayi kuruluşlarının üst düzey yöneticilerini, Torbalı’nın yeni Belediye Başkanı Mithat Tekin ile buluşturdu. Tanışma ve sorun dinleme toplantısına dev markaların üst düzey temsilcilerinin yanı sıra TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy, Belediye Başkan Vekili Mehmet Baykara ve belediyenin ilgili birim yöneticileri katıldı. Sanayicinin, belediye ile uyumu başta olmak üzere ekonomik ve yerel birçok konunun masaya yatırıldığı toplantı oldukça verimli geçti. Daha önce yapılan anketle de ilçe sanayicisinin sorunlarını tespit eden Torbalı Ticaret Odası’nın Başkanı Olgun, yol kanalizasyon, atık su arıtma tesisi ve atık su bedeli ile ilgili olarak yaşanan sorunları anlattı. Çiçeği burnunda Başkan Tekin’e üretimleri hakkında bilgi veren firma temsilcileri ise yerel sorunlarını ve belediyeden beklentilerini gündeme getirdi.

TEKİN’DEN BERABERLİK VURGUSU

Tek tek firmaların temsilcileri ile tanışan ve üretim sahaları hakkında bilgi alan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, “Sanayici ve işadamlarının yaşadıkları sorun ve çözüm önerilerini dile getirdikleri bu toplantı bizim için çok faydalı oldu, üzerimize düşeni yapacağız. İlettiğiniz tüm sorunları ekibimiz not aldı, çözüm için çalışma yapacağız. Büyükşehir Belediyemizle ilgili sıkıntılarda da aracı olacağız.  Önümüzdeki süreçte sanayicilerimizin üretimlerini ve tesislerini yerinde görmek için fabrika ziyaretleri de yapacağız.” dedi. Bir sanayicinin ‘İlk defa bir belediye başkanı bizimle buluşup sorunlarımızı dinliyor’ ifadeleri üzerine Başkan Tekin, “Beraber olursak başarı gelir. Sizlerin de görüşleri bizler için önemli. Önemli olan el ele verebilmek” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF JESTİ

Sanayici ile belediye arasındaki diyaloğun önemine vurgu yapan TTO Başkanı Olgun, “Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur’un vefatı sonrası mecliste yapılan seçimle belediye başkanı seçilen daha önce odamızın da yönetiminde görev alan Mithat Tekin’i odamızda ağırlamaktan çok mutluyuz. Hem Torbalı hem ülke ekonomisine ciddi derecede katkı koyan, ilçede on binlerce kişinin istihdamını sağlayan yatırımcılarımızın ilçe ile uyumu için ilçe yöneticileri ile sık sık bir araya gelmelerini önemsiyoruz. Sanayicimizin yaşadığı sıkıntıları bu vesile ile birinci ağızdan iletme şansı bulduk. Üyelerimizin sorunlarının çözümü için kapıları aşındırmaya, dertlerimizi her platformda bıkmadan usanmadan anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Toplantı sonrası TTO Başkanı Olgun ve Meclis Başkanı Aksoy, odanın arşivinde yer alan Başkan Tekin’in daha önce oda yönetiminde görev aldığı sırada çekilen bir fotoğrafı hediye etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.