Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tekin'den muhtarlarla çözüm buluşması!

Başkan Tekin'den muhtarlarla çözüm buluşması!

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan kahvaltının ardından muhtarlar mahallelerindeki sorunları ileterek çözüm bulunması konusunda Başkan Tekin’den yardım istedi.

  • Ege Postası
  • 10.09.2021 - 15:23

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yapılan kahvaltı organizasyonunda Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları Polat Manduz, Binali Gül,  İlçe Başkanı Erol Günaydın, Belediye Başkan yardımcıları, ve muhtarlar katıldı. Yapılan kahvaltının ardından muhtarlar mahallelerindeki sorunları ileterek çözüm bulunmasını istedi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları Polat Manduz ve Binali Gül,  muhtarların sorunlarını teker teker not alarak sorunların çözülmesi konusunda gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

TEKİN: “SİZLERLE DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ”

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda yaptığı açıklamada “Değerli muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle bundan sonra daha sık bir şekilde görüşeceğiz. Siz mahallerinizdeki sorunları bizlere ileterek çözülmesi konusunda yardımcı olan en önemli kişilersiniz. Vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Biz belediye olarak sizlere her zaman yardımcı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan muhtarlar kahvaltı organizasyonu için Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür ederek, çok verimli bir toplantı olduğunu dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.