Dolar 32,4608
%0.04
Euro 34,8057
%0.24
Altın 2.479,780
%0.71
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’in Marbel mutluluğu: İyi ki cesaret göstermişiz

Başkan Soyer’in Marbel mutluluğu: İyi ki cesaret göstermişiz

26’ncı Marbel İzmir Fuarı için TR35’e özel açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Gerçekten beklentimin çok üzerinde oldu. Fuar ticaret hacmini yakaladı. Bundan da çok mutluyuz bu zor dönemi böyle atlatıyor olmaktan da gururluyuz. Katılan da memnun satış yapan da memnun. Alın yapan da memnun daha ne isteriz” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.08.2021 - 16:45

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- Türkiye’nin uluslararası ihracat platformu olan 26’ncı Marble İzmir Fuarının son gününde fuara katılarak incelemelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, pandemi nedeniyle fuarı açmak konusunda kararsız kaldıklarını fakat bir cesaret göstererek fuarı açtıklarını belirterek “İyi ki bu cesareti göstermişiz. Katılım gerçekten beklentimin çok üzerinde oldu” dedi

“ÖN GÖRMEK KOLAY DEĞİLDİ”

Nabız tutarak fuar açılışını yaptıklarını belirten Başkan Soyer, “Çok riskli bir fuardı. Karar vermek kolay olmadı. Çünkü pandeminin nasıl seyredeceğini, bizleri nasıl bir şeyin beklediğini ön görmek kolay değildi. Fakat biraz sezgisel biraz nabız tutarak anladık ki olacak bu iş. İyi ki bu cesareti göstermişiz. Katılım gerçekten beklentimin çok üzerinde oldu. Fuar ticaret hacmini yakaladı. Bundan da çok mutluyuz bu zor dönemi böyle atlatıyor olmaktan da gururluyuz. Bütün arkadaşlarımı bu nedenle tebrik ediyorum.iş çıkardılar. Katılan da memnun satış yapan da memnun. Alın yapan da memnun daha ne isteriz” dedi.

“İZMİR DÜNYADA DUYULACAK”

İzmir Fuar’ına ilişkin de açıklamalarda bulunana Başkan Soyer,

“İzmir Fuarımız başlıyor. Arkasından Kültür Zirvemiz başlıyor. Çok yoğun günler bizi bekliyor. Keyifli günler. İzmir’in ismini biraz daha dünyada duyulacağı günler o yüzden heyecanla o günleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.