Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’den İzmirlilere 'İstiklal Marşı' daveti

Başkan Soyer’den İzmirlilere 'İstiklal Marşı' daveti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yıldönümü nedeniyle anma yürüyüşü düzenliyor. Yarın (12 Mart Cumartesi) saat 15.45’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve Konak Atatürk Meydanı’nda son bulacak yürüyüşe tüm İzmirlileri davet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İstiklal Marşı’mızı hep bir ağızdan okuyarak, coşkuyla yürüyeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2022 - 10:12

İzmir Büyükşehir Belediyesi bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yıldönümünü yürüyüşle kutlayacak. Yarın (12 Mart Cumartesi) saat 15.45’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak yürüyüş Konak Atatürk Meydanı’nda son bulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun çaldığı İstiklal Marşı eşliğinde düzenlenecek yürüyüşe katılacak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İstiklal Marşı Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik, beraberlik ve bağımsızlığının sembolüdür.  Kurtuluşu ile bağımsızlığın simge kenti İzmir, dik duruşundan ve özgür yaşama kararlılığından hiçbir zaman vazgeçmedi. İzmirli hemşehrilerimizle birlikte İstiklal Marşı’mızı hep bir ağızdan okuyarak, 12 Mart Cumartesi günü coşkuyla yürüyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahraman şehitlerini ve ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ diyen, Mehmet Akif Ersoy'u, saygı ve rahmetle anacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.