Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’den deprem sonrası ilk açıklama

Başkan Soyer’den deprem sonrası ilk açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Denizi’nde gerçekleşen ve İzmir kent merkezinde de hissedilen depremlerin ardından ilk açıklamayı yaptı. Soyer, “İlk tespitlerimize göre herhangi bir hasar yok. Olası tüm olumsuzluklar için teyakkuzdayız” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2022 - 13:37

EGEPOSTASI- İzmir, bugün öğlen saatlerinde Ege Denizi Kuşadası açıklarında peş peşe gerçekleşen 4.7 ve 5.1 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı.

Kent merkezinde de hissedilen depremler korku ve panik yaratırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den deprem sonrası ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından kentteki son duruma ilişkin bilgi veren Soyer, herhangi bir hasar olmadığını belirtti. 

Başkan Soyer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Ege Denizi'nde meydana gelen ve şehrimizde hissedilen 4.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlk tespitlerimize göre herhangi bir hasar yok. Olası tüm olumsuzluklar için teyakkuzdayız."

Soyer, ilk açıklamasının ardından ikinci bir açıklama daha yaptı ve "Bir kez daha sallandık. Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından Kuşadası açıklarında meydana gelen 5.3 büyüklüğünde bir depremi daha yaşadık. Şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı almadık. Etkilenen herkese bir kez daha geçmiş olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.