Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer İzmirli şampiyonları ağırladı

Başkan Soyer İzmirli şampiyonları ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece alan İzmirli dört sporcuyu makamında ağırladı. Başkan Soyer, “Önceden şampiyonalara imrenerek bakardık. Şimdi bu başarıların içerisinde yer alıyoruz, şampiyonlar yetiştiriyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2021 - 18:08

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece yapan sporcularını ağırladı. Başkan Tunç Soyer, Estonya'da düzenlenen Techno 293-Techno 293 Plus Avrupa Şampiyonası'nda Urla Deniz Kulübü milli sporcularından Artun Şenol’u, aynı şampiyonada Avrupa üçüncüsü olan Göztepe Spor Kulübü sporcusu Naz Enis’i, İtalya’da düzenlenen Techno 293 Dünya Şampiyonası’nda üçüncülüğü elde eden Urla EMR Spor Kulübü sporcusu Emir Mercanoğlu’nu, Belgrad’da düzenlenen U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda bronz madalyayı kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Adem Burak Uzun’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Egemenlik Evi’ndeki ziyarete İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ve sporcuların antrenörleri de katıldı.

Altyapı sporcuların desteklemek için tüm gücüyle sporculara destek olacaklarının altını çizen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ülkemize farklı branşlarda getirdiğiniz bu başarılar çok gurur verici. Önceden şampiyonalara imrenerek bakardık. Şimdi bu başarıların içerisinde yer alıyoruz; şampiyonlar yetiştiriyoruz. Sizi kutluyorum. Bu başarı sıradan bir başarı değil. Hocalarımızın da emeğini göz ardı etmemek gerek” dedi. EMR Windsurf Kulüp Yöneticisi Emirşah Polat ise “Sizlerin desteğiyle daha sistemli, daha başarılı bir yol haritası çıkarabiliriz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.