Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel'le ilgili flaş 'Büyükşehir' iddiası

Başkan Sengel'le ilgili flaş 'Büyükşehir' iddiası

Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir TV'de yayınlanan 8. Gün programında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı hedeflediğini öne sürdü. Umutoğulları “Filiz Başkan ‘İzmir’in ‘Topuklu Efe’si olacağım’ diye her yerde dillendiriyor. ‘İzmir’in ‘Topuklu Efe’si’ demek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlık adaylığı demektir. Sengel 'Ben İzmir’in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım’ diyor. Bizim kulağımıza gelen bunlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.05.2022 - 12:44

EGEPOSTASI - Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir TV'de yayınlanan 8. Gün programında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in göreve geldiğinden bu yana geçen 3 yılını anlattığı sunumu değerlendirirken, çarpıcı bir iddia ortaya attı. 

Umutoğulları, “Filiz Başkan ‘İzmir’in ‘Topuklu Efe’si olacağım’ diye her yerde dillendiriyor. ‘İzmir’in ‘Topuklu Efe’si’ demek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlık adaylığı demektir. Sengel 'Ben İzmir’in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım’ diyor. Bizim kulağımıza gelen bunlar” ifadelerini kullandı.

'SOYER' ÖRNEĞİ

“Sengel’in bunu yapması için kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor” diyen Umutoğulları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 10 yıllık Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemini örnek göstererek, Sengel’e “Tunç Başkan Seferihisar’da destan yazdı. Siyasete bulaşmadı ve belediyecilik faaliyetlerini yaptı. 10 yıl boyunca ‘Çöpü şöyle topladım, park yaptım, kaldırım boyadım’ demedi. Seferihisar’da tarımı, ‘sakin şehir’i duyduk. Avrupa’yla kurduğu ilişkiler sayesinde Seferihisar’ı bütün dünyaya tanıtan bir adam gördük. Bir hikaye yazacaksanız, ‘parkın eski hali ve yeni hali’ diyerek sadece belediyenin rutin işlerini hizmet olarak getirip önümüze koyarak yazamasınız. Bir kentin ilçe belediye başkanı olarak bana 1,5 saat toplanan çöpü, yaptığın parkı, rutin hizmetleri anlatırsan burada başka bir sorun var demektir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı unut, Selçuk Belediye Başkanlığı’nı da riske atmış olursun” sözleriyle seslendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.