Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel’den Ankara ziyareti: O açılış için söz aldı

Başkan Sengel’den Ankara ziyareti: O açılış için söz aldı

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Efes Tarlası Yaşam Köyü projesini detaylandırarak anlatan Başkan Sengel, Kılıçdaroğlu’ndan köyün açılışına katılma sözü aldı.

  • Ege Postası
  • 07.04.2021 - 16:29

EGEPOSTASI- Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile tarım ve gıda alanına dair üretken bir sohbet gerçekleştirdi.

Görüşmede, Selçuk’ta hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi veren Başkan Sengel, Efes Tarlası Yaşam Köyü projesini detaylandırarak anlattı.

Tarım ve gıda alanında yaşanan sorunlara köklü ve daimi çözümler üreten “Yaşam Köyü” modeli, başta çocuklar, kadınlar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine değen çok yönlülüğü ve bütünsel bakış açısı ile dikkat çekiyor.

Köyün açılışı için Kılıçdaroğlu’nu İzmir’e davet eden Sengel, Kılıçdaroğlu’ndan açılışa katılma sözü aldığını belirtti. 

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara ziyareti çerçevesinde, Efes Tarlası Yaşam Köyü ile ilgili olarak CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Tarım Politikaları Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal ile verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Sengel, şu ifadeleri kullandı; “Sayın Genel Başkanımıza Efes Tarlası Yaşam Köyü projemizin detaylarını anlatıp; açılış için Efes Selçuk’ta olacağına dair sözümüzü aldık. O yüzden Efes Selçuk’a bu gururla geri dönüyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.