Dolar 32,4913
%0.25
Euro 34,5862
%0.27
Altın 2.480,100
%-0.12
Bist-100 9.544,00
%-1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel 'akrabasını işe yerleştirdi' iddiasını yargıya taşıyor

Başkan Sengel 'akrabasını işe yerleştirdi' iddiasını yargıya taşıyor

İzmir'de yayınlanan bir gazetede çıkan yalan haberi kendi sosyal medya sayfalarından paylaşarak gündem yaratmaya çalışan merkezi hükümetin İzmir ve Selçuk'taki sözcülerine Başkan Sengel'den yanıt gecikmedi. Yapılan karalama ve yalan haber üzerine konuyu yargıya taşıyacağını ve tazminat davası açılacağını belirten Başkan Sengel, tazminat davasından elde edilecek parayı ise SMA hastası olan çocuklara bağışlayacağını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 25.12.2020 - 15:15

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, iş kadını olan kuzeni Cevher Karahan’ın Efes Tarlası Halk Bakkalı’nın başına getirildiğine ilişkin bazı medya kuruluşlarında çıkan iddialara ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi.

Konuyla ilgili olarak hukuki sürecin başlatılacağını belirten Başkan Sengel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Selçuk’un tanınan iş  insanlarından kuzenim Cevher Karahan’ı işe aldığıma ilişkin yaratılmış yalan ve asılsız haberlere ve bu haberlerle gündem yaratmaya çalışanlara ilişkin tüm yasal haklarımı kullanarak suç duyurusunda bulunmuş ve tazminat davası  açmış bulunmaktayım.  Dava sonucunda elde edeceğim maddi bedeli SMA hastası çocuklarımıza bağışlayacağım ki; AKP’nin kendisinden fayda yok bari yalanlarından fayda olsun...”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.