Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu Öğretmenler Günü'nü kutladı

Başkan Selvitopu Öğretmenler Günü'nü kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü iki ayrı etkinlikle kutladı. Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) ve Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi öğretmenleriyle kahvaltıda buluşan Başkan Selvitopu, daha sonra Şehit Lütfü Gülşen Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti. Özellikle KARBEM'in gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “KARBEM'de eğitim gören gençlerimiz bugün karşımıza meslek sahibi olarak çıkıyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2022 - 14:30

KARBEM ve Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi öğretmenlerinin katıldığı kahvaltı, Uzundere Rekreasyon Alanı'ndaki Gemi Restoran'da gerçekleştirildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Selvitopu, “Emperyalist güçlere karşı dünyaya örnek olmuş bir mücadeleyle kurulan Cumhuriyetimizde ilk iş olarak eğitime öncelik verildi. Çünkü bağımsızlığa kavuşmak tek başına yetmiyordu. Bu nedenle Mustafa Necati, İsmail Hakkı Tonguç gibi birçok değerli insanımız, gecesini gündüzüne katarak eğitimin gelişmesi için çaba harcadı” dedi.

Aynı anlayış...

Karabağlar Belediyesi'nin de bu anlayış doğrultusunda çalıştığını ve KARBEM, Eğitim-Kart, okulların bakım onarımı, Nasreddin Hoca Bilim Kültür Merkezi gibi projeleri yaşama geçirdiğini belirten Başkan Selvitopu, “Dün Barış Semt Merkezi'nde bir veli yanıma geldi ve 'Oğlum KARBEM'de yetişti. Şimdi inşaat mühendisi oldu' dedi. Benzer çok sayıda örnek var. Bu hepimiz için gurur ve mutluluk kaynağı. Sizler büyük emeklerle, birçok meslek grubundan insanın yetişmesine katkı koyuyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, Nasreddin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi'ni bugüne kadar 12 binden fazla eğitim çağındaki çocuğun ziyaret ettiğini de vurguladı.

Başkan Selvitopu daha sonra öğretmenlere günün anısına küçük bir armağan vererek teşekkür etti.

Özel çocuklar ve öğretmenlerine ziyaret

Başkan Selvitopu daha sonra Şehit Lütfü Gülşen Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek, Okul Müdürü Turgay Toprak ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Başkan Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, konsey yürütme kurulu üyeleri, Konsey Engelli Meclisi üyeleri ve velilerle birlikte, burada eğitim gören “özel” öğrencilerin renkli sunumlarını izledi. Bir öğrenciyle masa tenisi oynayan Başkan Selvitopu, öğretmenlere kırmızı karanfil armağan ederek günlerini kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.