Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu Kadınlar Günü'nü çiçekle kutladı

Başkan Selvitopu Kadınlar Günü'nü çiçekle kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü, belediyenin kadın çalışanlarıyla ana binada hizmet almaya gelen kadın vatandaşlara çiçek vererek kutladı.

  • Ege Postası
  • 08.03.2022 - 10:08

Ana hizmet binasının giriş katından başlayarak birimleri tek tek dolaşan Başkan Selvitopu, kadın personele ve vatandaşlara, özel saksısı içinde çeşitli renklerden oluşan sukulent çiçeği armağan etti. Vatandaşlar ve belediyenin kadın personeli de Başkan Selvitopu'na anlamlı armağanı için teşekkür etti.

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nde kadın personel istihdamına özel önem verildiğini vurgulayarak, “28 müdürlüğümüzün 14'ü kadın yöneticilere emanet. Çalışma arkadaşlarımızın arasında da çok sayıda kadın bulunuyor. Hep birlikte Karabağlar'da yaşayan 500 bin insanımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.

Semt merkezlerinin sayısı hızla artıyor

Karabağlar Belediyesi'nin temel amaçlarından birinin, çeşitli nedenlerle evlerinden çıkamayan kadınları yaşama katmak olduğuna dikkat çeken Başkan Selvitopu, “O nedenle semt merkezlerini çok önemsiyoruz. 8 yıl önce göreve geldiğimde 4 olan semt merkezi sayısı 17'ye ulaştı. Hedefimiz 58 mahallemize de bu merkezlerden kazandırmak. Çünkü kadınlarımız semt merkezlerimizi yoğun olarak kullanıyor. Düzenlediğimiz kurslarda bilgileniyorlar, meslek sahibi oluyorlar. Evlerinde hapsolmaktan kurtulup bir parça da olsa yaşamın içinde yer alıyorlar” dedi.

Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın kadın ve erkeklerin birlikte yürüttüğü eşsiz bir mücadeleyle kazanıldığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Türkiye Cumhuriyeti de geleceğe bu anlayışla taşınacak. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyor; kendilerine barış, sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirecekleri bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.