Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal, “Sözümüzü tutuyoruz”

Başkan Sandal, “Sözümüzü tutuyoruz”

Geçtiğimiz dönemde Danıştay kararı ile kapatılan Özkanlar Pazar Yeri’nin yeni projesinde son aşamaya gelindi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2021 - 11:02

Zemin artı 3 kat olarak 2 bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni merkezde pazar yerinin yanı sıra, yer altı otoparkı, kreş, eğitim ve gençlik merkezi, kadınlar için kurs ve atölye sınıfları ile konferans salonu yer alacak. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Verdiğimiz sözü tutuyoruz ve Özkanlar Pazar Yeri’ni yeni alanda hizmete sunmak için çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz” diye belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projelendirme aşaması tamamlandıktan sonra ihale süreci başlayacak. Pazar yerinin hızla tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Geçtiğimiz dönemde Danıştay tarafından kapatılan ve büyük tartışmalara neden olan Özkanlar Pazar Yeri ile ilgili verdiği sözü tuttu, sorunu çözdü. İzmir Büyükşehir Belediyesine devredilen alanda yapılacak Özkanlar Pazar Yeri, kapanan Özkanlar pazarına 500 metre mesafede yer alacak ve Mansuroğlu Mahallesi’ndeki Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu önünde inşa edilecek.

İçinde otoparkın, gençlik merkezinin, kreş ve konferans salonu ile eğitim için kullanılabilecek alanların da olduğu çok amaçlı proje, bölgenin önemli ihtiyacına yanıt verecek. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yapılacak Özkanlar Pazar Yeri’nin yeni projesi tamamlanma aşamasına geldi. Son düzenlemelerin ardından ihale süreci başlayacak projeyi inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Seçim öncesi yaptığımız Özkanlar Pazar Yeri tasarımızı projelendirme çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından hızla sürüyor. Katlı pazar yerimiz inşa edildikten sonra Bayraklı Belediyemize devredilecek. Proje tamamlanınca kentimize yakışan, çok nitelikli ve modern bir merkeze kavuşacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.