Dolar 32,5083
%-0.1
Euro 34,9353
%0.31
Altın 2.431,970
%0.36
Bist-100 9.808,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal ‘kongrenin’ hesabını kesti

Başkan Sandal ‘kongrenin’ hesabını kesti

1 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen Bayraklı Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumundan önce yapılan CHP grup toplantısında Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Grup Başkanvekili Cindi Can Polat’ın görevine son verdi ve yerine meclis üyesi Şentürk Apaydın’ı getirdi. Değişikliğin nedeninin ise 13 Mart tarihinde gerçekleştirilen CHP Bayraklı Olağanüstü İlçe Kongresi’nde Polat’ın, Sandal’ın desteklediği didem Gültekin’in rakibi Mehmet Yılmaz’ı desteklemesi olduğu ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 06.04.2022 - 10:52

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Nisan ayının gelmesiyle birlikte belediye meclislerinde yeni dönemde görev yapacak encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları üyelerinin yeniden seçimine de başlandı.

Yeni komisyon üyeleriyle birlikte bazı belediye meclislerinde grup başkanvekillerinde de değişiklik yaşandı.  

Grup başkanvekili değişimlerinde en çok dikkat çeken belediyelerden biri ise Bayraklı Belediyesi oldu.

Bayraklı’da CHP Grup Başkanvekili Cindi Can Polat’ın görevine son verilmesi ve yerine Şentürk Apaydın’ın getirilmesine karar verildi.

KONGREDE FARKLI ADAYI DESTEKLEMİŞLERDİ

Öte yandan yaşanılan görev değişiminin ise; CHP İzmir’de en çok konuşulan ve parti kulislerini hareketlendiren CHP Bayraklı Olağanüstü ilçe kongresinde yaşananlardan kaynaklı olduğu öğrenildi.

Kongrede, başkanlık için Samed Tekin, Memet Yılmaz ve Didem Gültekin yarışırken adaylardan daha çok aldıkları destek konuşulmuştu.

Kongrede, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Didem Gültekin’I desteklerken grup başkanvekili Cindi Can Polat’ın ise Gültekin’in rakibi Mehmet Yılmaz’ı desteklemesi dikkat çekmişti.

KARAR GRUP TOPLANTISINDA VERİLDİ

1 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen meclis birinci oturum öncesi yapılan CHP Grup toplantısında vekil değişikliğinin yaşandığı ifade edildi. 

Başkan Sandal’ın kongrede yaşananlar nedeniyle Polat’ın görevine son verdiği ve kongrede Gültekin’i destekleyen meclis üyelerinden Şentürk Apaydın’ı grup başkan vekilliği görevine getirildiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.