Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Başkan Sandal'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Görüşmede Sandal’ın Kılıçdaroğlu'na ilçedeki çalışmalarla ilgili rapor verdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2022 - 10:33

EGEPOSTASI – Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’ndeki makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Sandal’ın ilçede yapılması planlanan proje ve yatırımlarla ilgili detaylı bilgi verdiği öğrenildi.

Başkan Sandal görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir arayadaydık. Kendisine; Uluslararası Gençlik Çalıştayımız kapsamında yerl ve yabancı gençlerimizin hazırladığı Barış Bildirisi’ni ve dünyaca ünlü şair Adonis’in el yazması dizesini takdim ettim. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum..”

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ilçemizde süren çalışmalar hakkında bilgiler verdik ve kentle ilgili genel izlenimlerimizi anlattık. Keyifli sohbeti ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.