Dolar 32,3424
%0.19
Euro 35,1278
%-0.16
Altın 2.240,660
%-0.13
Bist-100 8,89
%1.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal: Asla yalnız değilsiniz!

Başkan Sandal: Asla yalnız değilsiniz!

Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘farkındalık’ etkinliklerine imza atan Bayraklı Belediyesi, 300’ün üzerinde engelli çocuk ve ailelerini ağırladı. Gün boyu süren etkinlikler yüzleri güldürdü. Başkan Sandal “2022 sizin yılınız olacak. Bayraklı’da tüm engelleri kaldıracağız. Asla yalnız olmayacaksınız. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi

  • Ege Postası
  • 04.12.2021 - 09:52

Bayraklı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Gün boyu süren programlar, Havuz Düğün Salonu’ndaki kahvaltı ile başladı. Yaklaşık 300 engelli vatandaş ve aileleri, Belediye Başkanı Serdar Sandal ile bir araya geldi. Masaları tek tek gezen Başkan Sandal, engelli çocuklarla fotoğraf da çektirdi. Etkinliğe meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

ÖNCE MÜZE, SONRA EĞLENCE

Özel gereksinimli çocuklar, kahvaltının ardından Konak’taki Atatürk Müzesi’ni ziyaret etti. Havuz Düğün Salonu’nda da engellilere yönelik müzikli eğlence programı düzenlendi. Katılımcılar aktivitelerle gün boyu keyifli anlar yaşadı.

“YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bayraklı’da engelleri kaldırmak bizim temel görevimiz ve boynumuzun borcu. Pandemi bizi durduramadı, çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. İnanıyoruz ki; 2022 sizin yılınız olacak. El birliği ile önümüze çıkan engelleri kaldırıp atacağız. Günlük yaşamda, sporda, kültürel ve sosyal alanda Engelsiz bir Bayraklı’yı birlikte yaratacağız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Sesinizi duyduğumuz her an yanınızda olacağız. Asla yalnız olmayacaksınız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.