Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Saliha Özçınar Kutlu ve eşinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Başkan Saliha Özçınar Kutlu ve eşinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu eşi iş insanı Kasım Kutlu ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Beştepe'de ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 15.09.2021 - 13:33

EGEPOSTASI- Dünya evine giren Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, eşi Kasım Kutlu ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Beştepe'de ziyaret etti.

Geçen 26 Ağustos'ta Isparta'da evlenen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu düğünden sonra ilk ziyaretini Ankara’ya yapacağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elini öpeceği ifade edilmişti.

Ayrıca Saliha Özçınar Kutlu'nun Ankara’da kıyılması planlanan nikahı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı nedeniyle iptal olmuştu. 

Başkan Saliha Özçınar Kutlu, eşi Kasım Kutlu ile birlikte bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Başkan Özçınar Kutlu görüşmeye ilşikin fotoğrafı sosyal medyadan, "Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı  Beştepe’de Eşim ile ziyaret ettik. Gündemimiz her zaman ki gibi Kiraz’dı. Çok verimli bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. @rterdogan" notuyla paylaştı.

Öte yandan Başkan Saliha Özçınar Kutlu Ankara temasları kapsamında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da ziyaret etti. Özçınar Kutlu görüşmeye ilişkin sosyal medyadan şu mesjaı paylaştı;

"Sağlık Bakanımız Sn. Dr.Fahrettin Koca ile İlçemize yatırımını gerçekleştireceğimiz 75 yataklı devlet hastanesi konusunda olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemize en kısa zamanda yeni devlet hastanemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.