Dolar 32,5305
%-0.05
Euro 34,7968
%-0.2
Altın 2.425,910
%-0.17
Bist-100 9.711,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oran o görüntüler sonrası açıklama yaptı: Siyasi suikast

Başkan Oran o görüntüler sonrası açıklama yaptı: Siyasi suikast

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Oran, ailesinin ve yakınlarının bulunduğu bazı görüntüleri  "alçakça bir iftira" değerlendirdi. Oran” Dostlarımla bir sanatçımızın halka açık fuayesinde sohbet ederken çektirilen on saniyelik görüntü,tarafıma şantaj vesilesi yapılarak yaygınlaştırılmaktadır. Siyasi suikaste dönüştürülen bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum” ifadelerini kullandı. 

  • Ege Postası
  • 08.08.2021 - 16:46

EGEPOSTASI- Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve bazı basın organlarında yer alan görüntülerle ilgili bir mesaj yayımladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Oran, ailesi ve yakınlarına karşı yapılanları "alçakça bir iftira" olarak niteledi. Oran, on saniyelik görüntülerin şantaj malzemesi yapıldığını da kaydederek, bu siyasi suikaste karşı hukuk önünde mücadele vermeyi ödev saydığını ifade etti.

Başkan Oran’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

Çeşme Belediye Başkanı olarak bir süredir aileme ve yakınlarıma yönelik alçakça bir iftiraya maruz bırakıldım. Dostlarımla bir sanatçımızın halka açık fuayesinde sohbet ederken çektirilen on saniyelik görüntü,tarafıma şantaj vesilesi yapılarak yaygınlaştırılmaktadır.
Siyasi suikaste dönüştürülen bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.