Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kılıç’tan Anneler Günü’nde yaslı annelere vefa

Başkan Kılıç’tan Anneler Günü’nde yaslı annelere vefa

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, tam kapanma sürecinde geçen Anneler Günü’nde yaslı anneleri unutmadı. Dört yıl önce gerçekleşen kazayla sadece Buca’nın değil tüm Türkiye’nin kalbinde yara açan Yaylacık annelerini anıtları başında anan Başkan Kılıç, daha sonra Bucalı şehit Tolga Hepgül’ün annesi Yeşim Hepgül’ü ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 09.05.2021 - 14:56

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bu yıl tam kapanma sürecinde geçen Anneler Günü’nde Bucalı anneler unutulmadı.

Buca’nın Yaylacık Mahallesi’nden dört yıl önce Anneler Günü gezisi için Marmaris’e giderken gezi otobüsünün geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren 24 anneyi anmak için Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

Yaylacık Mahallesi’nde yitirilen annelerin anısının yaşatıldığı Anneler Parkı’ndaki anıtta düzenlenen anma programına, Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediye Başkan Yardımcıları ve annelerin yakınları katıldı.

ONLARIN SEVGİSİ AYDINLATMAYA DEVAM EDECEK

Annelerin yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Kılıç, saygı duruşunun ardından anıta kırmızı karanfil bıraktı. Kazanın acısının hala taze olduğunu ifade eden Kılıç, “ Dört yıl önce hepimizin yüreğine kor düştü. O dönem meclis üyesiydim. Söylenecek hiçbir söz yoktu. Çok büyük bir acı. Bu acımız hala yüreğimizde. Böyle bir günde, böyle bir acıyı yaşamak aslında bir anlamda o annelerin güzelliğini, sevginin yoğunluğunu gösteriyor. Onlar, sevgisiyle, güzel kalpleriyle bence yukarıdan bizleri izliyorlar. Onların içerisindeki sevgi, hiçbir zaman bitmeyecek. Bizleri onların sevgisi aydınlatmaya devam edecek” diye konuştu.

BUCALI ŞEHİDİN ANNESİ ZİYARET

Yaylacık annelerinin anma programının ardından Başkan Kılıç, 2017 yılında Manisa’nın Kula ilçesinde şehit düşen Jandarma Er Hüseyin Tolga Hepgül’ün annesi Yeşim Hepgül’ü ziyaret etti. Şehit annesine Anneler Günü hediyesini takdim eden Başkan Kılıç, Bucalı şehit Hepgül’ün acısını paylaşarak anne Hepgül’ü yalnız bırakmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.