Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kılıç'tan 84 yaşındaki emekli öğretmene vefa

Başkan Kılıç'tan 84 yaşındaki emekli öğretmene vefa

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 84 yaşındaki Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmen Kadriye Yılmaz’ı ziyaret etti. Yılmaz’ın elini öpen Başkan Kılıç, bugünümüzün ve yarınlarımızın mimarı olan tüm öğretmenlerin gününü kutladığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2021 - 18:11

Eğitime ve eğitimcilere büyük önem veren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Vali Rahmi Bey Mahallesi’nde yaşayan 84 yaşındaki Savaştepe Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmen Kadriye Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Yılmaz’ın elini öpen Başkan Kılıç, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan giden tüm öğretmenleri minnetle kucakladıklarını söyledi. Emekli öğretmen Yılmaz’ın öğretmenlik anılarını dinleyen Başkan Kılıç, sohbetin ardından kendisine çiçek ve “Fotoğraflarla Atatürk ve Savaş Hatıraları” adlı albümü hediye etti.

Başkan Kılıç, daha sonra Çınar Anaokulu öğretmenleri bir araya geldi. Buradaki öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Kılıç, anaokulunun eğitim stratejisiyle ilgili bilgi aldı. Buluşmaya Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi yönetici ve eğitmenleri de katılırken toplantı sonrasında anı fotoğrafı çektirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.