Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kayalar'dan 'gözaltı' iddialarına yanıt

Başkan Kayalar'dan 'gözaltı' iddialarına yanıt

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, belediyeye ilişkin yapılan operasyon kapsamında gözaltına alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Başkan Kayalar "Şahsıma adli işlem uygulandığına dair haberlerin herhangi bir gerçeklik payı yoktur. Soruşturma kapsamında ifademe başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğüne gelip görevimizi yerine getirdik" açıklamasını yaptı. Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Yeşilyurt'taki emniyet binasına giderek operasyon hakkında bilgi aldı.

  • Ege Postası
  • 05.07.2022 - 12:49

EGEPOSTASI - İHA - Menderes Belediyesi'ne yönelik 'ihaleye fesat karıştırma' iddiasıyla düzenlenen operasyon kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da gözaltına alındığı haberleri kamuoyuna yansıdı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından yazılı bir açıklama yapan Kayalar, hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.

Kayalar "Bazı basın yayın kuruluşlarında hakkımda yer alan şahsıma adli işlem uygulandığına dair haberlerin herhangi bir gerçeklik payı yoktur. Soruşturma kapsamında ifademe başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğüne gelip görevimizi yerine getirdik. Yapılan operasyonla ilgili adli süreç devam etmekte olup, süreci yakından takip ediyoruz" dedi.

BAKAN VE YÜCEL BİLGİ ALDI

Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve İl Başkanı Deniz Yücel de Yeşilyurt'taki emniyet binasına geldi. Bakan ve Yücel, Kayalar'ın son durumu hakkında bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.