Dolar 32,5103
%-0.09
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.443,920
%0.86
Bist-100 9.704,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kayalar gözaltına alındı!

Başkan Kayalar gözaltına alındı!

İzmir'in Menderes ilçesinde savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi daha gözaltına alındı. Böylece operasyonda gözaltına alınanların sayısı 32'ye yükseldi.

  • Ege Postası
  • 05.07.2022 - 17:45

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün sabah Menderes Belediyesi'ne operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında, belediyenin bazı ihalelerine fesat karıştırdıkları iddia edilen 28 kişi gözaltına alınmıştı.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi ise bugün sabah saatlerinde ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağrıldı.

Öte yandan İHA'nın aktardığına göre soruşturma çerçevesinde elde edilen bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucu, bir otelin imar planına aykırı şekilde yapılmasına karşılık rüşvet alındığı iddialarıyla ilgili Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, meclis üyesi Ertan Güleç, bir otelin müdürü ve bir mimarlık şirketinin sahibi hakkında yakalama kararı verildi.

Emniyete giden CHP’li Kayalar ve 3 kişi, operasyon kapsamında gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 32'ye yükseldi. Gözaltına alınan şüpheliler İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve İl Başkanı Deniz Yücel, Yeşilyurt semtindeki Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü binasına giderek operasyonla ilgili bilgi aldıktan sonra binadan ayrıldı. (ANKA-İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.