Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karakayalı vatandaşlara 50 bin sebze fidesi

Başkan Karakayalı vatandaşlara 50 bin sebze fidesi

Kemalpaşa Belediyesi ilçedeki üreticilere ve vatandaşlara 50 bin sebze fidesi dağıttı. Başkan Rıdvan Karakayalı, “Pandemiden etkilenen tarım sektörüne destek olmak için geçen yıl dağıttığımız 30 bin adet fide sayısını bu yıl 50 bine çıkardık” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 05.06.2021 - 12:50

Geçen yıl vatandaşlara 30 bin fide dağıtan belediye bu yıl 50 bin domates, patlıcan, biber fidesi dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Karakayalı, ilçedeki rekreasyon alanında kurulan stantta vatandaşlara sebze fidelerini kendi elleriyle dağıttı. Başkan Karakayalı fideleri dağıtırken korona virüse karşı önlemler kapsamında vatandaşlara sosyal mesafe uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.

50 BİN SEBZE FİDESİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “İlçede tarımsal üretimin yaygınlaşmasını istediğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl dağıttığımız 30 bin adet fideden hasatlarını bizlere de ileten vatandaşlarımız beni çok mutlu etti. Onlara teşekkür ediyorum. Pandemi süreci maalesef üreticilerimizi de etkiledi. Hem onlara destek olmak hem de tarımsal üretimi arttırmak istiyoruz. Geçen yıl da fide dağıtımı gerçekleştirdik. Geçen sene 30 bin olan sayıyı, bu yıl 50 bine çıkardık.

“ORGANİK SEBZEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK”

Kentimizdeki üretimi arttırmak için hemşerilerimiz kendi domates, biber ve patlıcanını eksin diye fide dağıtıyoruz. Böylelikle hem aile ekonomisine katkı sağlanacak hem de vatandaşlarımızın organik sebzeye ulaşmaları kolaylaşacak. Hemşerilerimize dağıttığımız fidelerden yetişecek domates, biber ve patlıcanları sağlıklı günlerde tüketmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.