Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ’dan iddialı çıkış: Tüm yatırımlar 2022 sonuna kadar tamamlanacak

Başkan İduğ’dan iddialı çıkış: Tüm yatırımlar 2022 sonuna kadar tamamlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 Haziran Cuma günü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete girecek olan yarı olimpik yüzme havuzu açılışına katılması üzerine gözler Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ilçede 4 havuz sözüne çevrildi. Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan İduğ, Çamdibi’nde yapımı süren havuzun yıl sonunda açılacağını belirtirken söz verilen tüm yatırımların 2022 sonuna kadar tamamlanmış olacağını söyledi. 

  • Ege Postası
  • 23.06.2021 - 12:13

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Haziran Cuma günü biz dizi açılış törenine katılmak için İzmir’e geliyor.

CHP Lideri’nin katılacağı açılışlar arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova’da yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da yer alıyor.

Açılış tarihinin kesinleşmesiyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Bornova’da 4 havuz sözü’ akıllara geldi.

Başkan İduğ, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrasında Altındağ, Çamkule, Bornova Merkez ve Çamdibi'nde olmak üzere ilçede toplamda 4 havuz yapılacağı müjdesini vermişti.

ÇAMDİBİ HAVUZU İÇİN AÇILIŞ YIL SONUNDA

Açılışı yapılacak olan havuzun İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Başkan İduğ, pandemi nedeniyle yapımı geciken Çamdibi havuzunun açılışı için de tarih verdi ve “Bu havuz büyükşehir tarafından yapılan havuzdur. Bizim söz verdiğimdi Çamdibi’ndeki havuz şu anda tamamlanmak üzere. Yüzde 65’i tamamlandı. Bu yılın sonunda teslim almış olacağız ve bu şekilde Bornova’da 4 tane havuzumuz olacak. Biri bu Cuma günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılacak olan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan havuz, diğerleri de Bornova Belediyesi tarafından yapılmış olacak” dedi.

“BİZ SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”

Vaat ettikleri tüm yatırımların 2022 sonuna kadar tamamlanmış olacağını ifade eden Başkan İduğ, “Biz sözümüzü tutuyoruz. Bizim planladığımız tüm yatırımlar 2022 sonunda bitmiş olacak. 2023’te herhangi bir şey kalmayacak. 2022 sonunda planladığımız ve söz verdiğimiz her şey tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.