Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ, Zabıta Haftası’nı kutladı

Başkan İduğ, Zabıta Haftası’nı kutladı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Zabıta Haftası’nın 196'ncı yıldönümü nedeniyle Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Başkan İduğ, zabıtaların Bornova’da huzurun ve güvenliğin sağlanması için yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 08.09.2022 - 09:42

Bornova Belediyesi Başkan Yardımcıları’nın da katıldığı etkinlikte Zabıta logosunun olduğu pastayı keserek kutlayan Başkan İduğ, zabıtalarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi. 

Özveri ve cesaretle çalışıyorlar

Kurtuluşun 100. Yaşında zabıta teşkilatının 196. Yılını kutladığını hatırlatan Başkan İduğ, “Bu yüzdende bu teşkilat çok kıymetli. Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımız özveriyle ve cesaretle çalışıyorlar. Kaçak moloza geçit yok dedik, tüm gücümüzle mücadele ediyoruz. Gelinen noktada bu alanda başarılı ilçelerden biriyiz. Bunlar için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Belediyenin vitrini

Zabıtanın halkın sağlığı ve huzurunu korumak için çalıştığını hatırlatan Başkan Mustafa İduğ, “Bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Dışarıda bizi sizler temsil ediyorsunuz. Belediyenin vitrinisiniz. Çalışmalarımızda amacımız hiçbir zaman ceza yazmak değil, sorunu çözmek” dedi.

Etkinlikte konuşma yapan Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Emel Hülya Solak ve Bornova Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Altınışık’ta Zabıta Memurlarına çalışmaları için teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.