Dolar 32,5925
%0.36
Euro 34,7627
%0.09
Altın 2.494,150
%0.39
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ: Sivil toplum kuruluşlarındaki deneyim siyasete aktarılmalı

Başkan İduğ: Sivil toplum kuruluşlarındaki deneyim siyasete aktarılmalı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kazançoğlu ve Dernek üyelerine projelerini anlatan Başkan İduğ, sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimin siyasete aktarılması gerektiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 19.03.2022 - 09:34

Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının siyasetin içinde olmasının önemine değinen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Sizlerin kesinlikle siyasetin içinde olmanız gerekiyor. Bu ülkenin başka kurtuluşu yok. Deneyimlerinizi siyasete aktarmazsanız, sizinle birlikte gidiyor. İş dünyasının toplumsal ve siyasal duyarlılık göstererek siyasi yaşamın içinde olması, orada elde ettikleri deneyimleri kamu yönetimine yansıtması büyük önem taşıyor” dedi. Her ekonomik ya da siyasal krizden sonra sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’yi yukarı taşıdığını söyleyen Başkan İduğ, “Kendi işletmelerimizde özel gösterdiğimiz kaynak yönetimi, verimlilik, öncelik belirleme bakış açılarımızı yerel yönetimlere ve sivil toplum kuruluşlarında da yaşama geçirmek lazım. Bornova Belediyesi’nin yönetiminde aynı anlayışı hayata geçiriyoruz. Tasarrufu ve rekabetçi belediye anlayışını yerleştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan İduğ yaptığı proje ve hizmetleri dernek üyelerine anlatırken BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu da Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, “Sivil toplumun içinden, aramızdan çıkmış bir belediye başkanının başarılı işleri ve projeleri bize gurur veriyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.