Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ, işçilerle birlikte metroya binip meydana gitti

Başkan İduğ, işçilerle birlikte metroya binip meydana gitti

Bornova Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İduğ, 1 Mayıs dolayısıyla işçilerle Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda buluşup halay çekti. Ardından işçilerle birlikte sloganlar eşliğinde yürüyerek istasyona giden Başkan İduğ, metroya binerek kutlamaların yapılacağı Gündoğdu Meydanı'na hareket etti. İduğ'un metroda işçiler ve yurttaşlarla birlikte "Çav Bella" marşını söyleyip sloganlar attı.

  • Ege Postası
  • 01.05.2022 - 21:38

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İzmir'de coşkuyla kutlandı. İzmir'in en büyük ilçelerinden Bornova'da da renkli görüntüler kameralara yansıdı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, belediyedeki yetkili sendika DİSK Genel- İş 7 No'lu Şube'nin Başkanı Özgür Genç ve sendika üyesi işçilerle Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu. Davul ve zurna eşliğinde işçilerle halay çeken Başkan İduğ, "Hak Hukuk Adalet", "Yaşasın İşçilerin Dayanışması" sloganları attı.

METRODA SLOGANLAR VE 'ÇAV BELLA'

Başkan İduğ, daha sonra kalabalıkla beraber sloganlar eşliğinde Bornova Metro İstasyonu'na yürüdü. İşçilerle birlikte metroya binen Başkan İduğ, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak 1 Mayıs kutlamalarına doğru hareket etti.

İduğ'un metroda işçiler ve yurttaşlarla birlikte "Çav Bella" marşını söyleyip sloganlar atması renkli görüntüler oluşturdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.