Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7930
%-0.21
Altın 2.421,330
%-0.36
Bist-100 9.748,00
%1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ her fava bir fidan sözü verdi! Paylaşımın beğeni sayısı 180 bine dayandı

Başkan İduğ her fava bir fidan sözü verdi! Paylaşımın beğeni sayısı 180 bine dayandı

Seçkin Özdemir isimli sosyal medya kullanıcısı, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'dan ilginç bir teklifte bulundu. "Kaç fav alırsam 1 günlüğüne belediye başkanı olabilirim" sorusunu yönelten Özdemir'e Başkan İduğ, "Sana söz alacağın her fav (Beğeni) için bir fidan dikeceğim" cevabını verdi. Özdemir'in paylaşımı henüz 24 saat geçmeden 180 bin beğeniye dayandı. Beğeni sayısının daha ne kadar artacağı bilinmezken Başkan İduğ, "Sözüm söz" paylaşımında bulundu.

  • Ege Postası
  • 23.12.2020 - 11:13

EGEPOSTASI- Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, dün Twitter hesabından "Hedef 5000 yeni fidan daha! Her şey daha yeşil bir Bornova İçin! 2021 ilk yarısı için hedefimiz 5000 yeni fidan, böylelikle göreve geldiğimizden beri diktiğimiz toplam fidan sayısı 15.000 olacak. #BornovaHepimizin" mesajını paylaştı.

Paylaşımın ardından Yaşar Üniversitesi'nden Seçkin Özdemir isimli sosyal medya kullanıcısı, Twitter'dan Başkan İduğ'a özel bir mesaj gönderdi.

TEKLİFİ FİDANA ÇEVİRDİ

Özdemir, "Merhaba biliyorsunuz Twitter'da bir akım var. Benim de yıllardır merak ettiğim bir şey var, belediye başkanı olmak nasıl bir his. Kaç fav alırsam 1 günlüğüne belediye başkanı olabilirim" mesajını gönderdi.

Başkan İduğ mesajı, " Biz öyle yapmayalım. Gel beraber iyi bir şey yapalım. Sana söz alacağın her fav için bir fidan dikeceğim" diyerek yanıtladı.

HER FAV İÇİN FİDAN SÖZÜ

Başkan İduğ'un teklifini kabul eden Seçkin Özdemir, Twitter'dan takipçilerine seslendi;  "Arkadaşlar Bornova Belediye Başkanı'ndan her fav için bir fidan sözü aldım. Destek verir misiniz."

 

PAYLAŞIM 180 BİNE DAYANDI, İDUĞ "SÖZÜM SÖZ" DEDİ

Özdemir'in paylaşımı henüz 24 saat bile geçmeden 180 bin beğeniye ulaştı.
Beğeni (Fav) sayısının daha ne kadar yükseleceği merak konusu olurken, Başkan İduğ'dan yeni bir açıklama geldi. İduğ, "Sözüm söz" dedi.
 

 

TUNCAY ÖZKAN'DAN DESTEK

Başkan İduğ'un paylaşımı retweet (paylaşan) yapan CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Daha yeşil bir İzmir daha yeşil bir Bornova için Bornova Belediye Başkanımızın fidan kampanyasına ben de destek verdim. Her fav 1 fidan..." notunu paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.