Dolar 32,4880
%0.12
Euro 34,7558
%0.1
Altın 2.491,620
%1.19
Bist-100 9.516,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ'dan Fatma Anne'ye pasta sürprizi

Başkan İduğ'dan Fatma Anne'ye pasta sürprizi

Bornova Belediyesi sokağa çıkma yasağına rastlayan Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı; Başkan İduğ’un da katıldığı atölyede şehit annelerine özel pasta yapılarak elden teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2020 - 10:06

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle meslek edindirme kurslarına ara verilen Bornova Belediyesi Gastronomi Merkezi ve Mutfak Atölyesi, özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bornova Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi üyeleri, uzman pasta eğitmenleri eşliğinde, şehit annelerine özel Anneler Günü pastası hazırladı. Her anneye ayrı hazırlanan pastalar, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar gününde, saksı içinde çiçekle birlikte şehit annelerinin evlerine götürüldü.

Başkan’ın pastası Fatma Anne'ye

Mutfak atölyesindeki etkinliğe katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da kendi yaptığı pastayı 1991 yılında şehit düşen Piyade Onbaşı Adem Er’in Kazımdirik Mahallesi’nde oturan annesi Fatma Er’e teslim etti. İduğ’un sürprizi ile büyük mutluluk yaşayan anne Fatma Er, böylesi bir günde hatırlamanın çok güzel olduğu ifade ederek Başkan İduğ’a ve Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ne yapsak azdır

Bornova’da 104 şehit ailesi olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, “Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olduğundan Anneler Günü’nde şehit annelerimizi ziyaret etmek , yetiştirdikleri kahramanlar için tüm Türk Milleti adına teşekkür etmek ve bu özel günde yanlarında olmak istedik. Vatan için gözlerini dahi kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti analarımıza ne yapsak azdır. Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.