Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ Bornovalı kadın çiftçileri unutmadı

Başkan İduğ Bornovalı kadın çiftçileri unutmadı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nde Bornovalı kadın çiftçileri unutmadı. Çamiçi ve Yakaköy’de tarlada çalışan kadınları ziyaret eden Başkan İduğ, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutladı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2021 - 09:13

Tarlalarını gezerek, yetiştirdikleri ürünler hakkında bilgi alan Başkan Mustafa İduğ, kadın üreticilerin sofralarına konuk oldu, ikram edilen meyveleri yedi. Çiftçi Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette, kadın üreticilere sürpriz yaparak, çeşitli hediyeler verdi. 

Kadının tarımda da emeği büyük

Ekmeğini topraktan çıkaran, emek ve alın teriyle üretim yapan kadın çiftçilerin ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Başkan İduğ, “Tarımsal üretimin ve kırsal hayatın devamlılığının sağlanmasında kadınlarımızın rolü çok önemlidir. Hayatın her alanında olduğu gibi tarımsal üretimde de büyük emekleri vardır. Biz her zaman çiftçi kadınımızın, üreten kadınımızın yanında olacağız” diye konuştu. Ziyarete CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük ve üyeleri de katıldı. Onlarda kadınlara günün anısına küçük hediyeler verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.