Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ bilgi ve proje paylaşım ziyaretlerine devam ediyor

Başkan İduğ bilgi ve proje paylaşım ziyaretlerine devam ediyor

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları iyi uygulama örneklerini paylaşmak, yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi almak için Belediye ziyaretlerine devam ediyor. İstanbul Kartal, Bursa Nilüfer ve Balıkesir Susurluk Belediyelerini ziyaret eden Başkan İduğ, araç satın alma modeli, Dijital Sınıf ve Altın Bilezik gibi projelerini aktardı.

  • Ege Postası
  • 28.01.2021 - 11:48

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile yaptığı görüşmede, Kartal’da 20 yıla yakın süredir büyük bir başarıyla devam eden kreşleri inceleyen Başkan İduğ, “Bornova’da da 4 gündüz bakım evimiz hazır, pandemi nedeniyle devreye alamadık. Çok tecrübeli olan Kartal Belediyemizden kreşlerin işletilmesi ve memnuniyetin en üst seviyeye çıkartılması için deneyimlerini paylaştık. Önümüzdeki süreçte kadınlarının sosyal ve ekonomik hayata katılmasını temin etmek amacıyla çalışmalarımız artacak” dedi.

Bilgi paylaştıkça çoğalır

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile de katılımcı yönetim çalışmaları ve tarım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıklarını ifade eden Başkan İduğ, “Türkiye’nin örnek belediyelerinden biri olan Nilüfer ile işbirliği ve çalışmalarımızı derinleştirmek istiyoruz. Biz de iş araçlarının satın alınması ve Dijital Sınıf gibi konularda deneyimlerimizi aktardık. Önümüzdeki günlerde çalışma arkadaşlarımız karşılıklı olarak ziyaretlerle bizdeki uygulamaları aktaracak ve buradaki bilgi birikimini Bornova’ya katacak. Bilgi ve deneyim paylaştıkça çoğalıyor” diye konuştu. 

Kooperatifler bir araya gelecek

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ile birlikte Susurluk Kadın Kooperatifi çalışmalarını inceleyen Başkan İduğ, “Bornova’da yürüttüğümüz projeler hakkında detaylı bilgi verdik. Buradaki kadın kooperatifi ile bizde de başarıyla yürüyen kadın üretim kooperatifini bir araya getireceğiz. Vatandaşlarımıza ve kentlerimize yarar sağlayacak ve değer katacak her şey örnek alınabilir. Biz de bu anlayış ile yola çıktık. İlçemiz için faydalı olabilecek projeleri yerinde inceliyoruz. Halkımızın iyi hizmet alması, her anlamda çağdaş bir kentte yaşaması yolunda bu ziyaretlerimiz ve bilgi paylaşımlarımız büyük önem taşıyor. Bizi ağırlayan Başkanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.