Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Engin’den ‘grev’ açıklaması: Basın yoluyla karşı karşıya gelmem

Başkan Engin’den ‘grev’ açıklaması: Basın yoluyla karşı karşıya gelmem

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması ve Nar-Bel Şirketinde grev kararı aldığı kararına ilişkin Egepostası’na konuştu. Basına yansıyan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Engin, görüşmelerin hala devam ettiğini söyledi ve “Ben çalışanlarımızla basın üzerinden bir laf dalaşına girmek istemiyorum. Arkadaşlarımızla basın yoluyla karşı karşıya gelmem, bu doğru değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.06.2021 - 13:56

EGEPOSTASI- Dün, Narlıdere Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tıkandığı ve Narlıdere Belediyesine bağlı Nar-Bel Şirketinde grev kararı alması İzmir gündemine oturmuştu.

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, basında yer alan bazı bilgilerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti ve görüşmelerin hala devam ettiğini söyledi.

Belediye çalışanları ile basın üzerinden görüşmenin doğru olmadığını ve bu nedenle birebir iletişim taraftarı olduğunu ifade eden Başkan Engin, “Grev bir haktır. Arkadaşlarımız da bunu kullanıyor. Bunun yanlış bir yanı yok. Grev ve görüşme herkesin hakkı. Biz şu an görüşme sürecindeyiz. Basında yer alan bazı bilgiler yanlış bilgiler. Görüşmelerimiz devam ediyor. Grev olursa tabii ki de saygı duyarız ama çözüm için uğraşıyoruz. Ben çalışanlarımızla basın üzerinden bir laf dalaşına girmek istemiyorum. Toplu sözleşmenin kapsadığı arkadaşlarımız, bizim ne önerdiğimizi biliyorlar. Biz de kaynaklarımızı ve imkanlarımızı biliyoruz. Biz, arkadaşlarımız imkanlarımız ölçüsünde en iyi ücreti alsınlar istiyoruz ve yine imkanlarımız ölçüsünde en iyi teklifimizi sunduk. Şu anda bekliyoruz. Ama tekrar etmek istiyorum. Arkadaşlarımızla basın yoluyla karşı karşıya gelmem, bu doğru değil” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.