Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Engin duyurdu: Narlıdere'ye ödül gururu

Başkan Engin duyurdu: Narlıdere'ye ödül gururu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde Narlıdere Belediyesi’nin ‘Teşvik Ödülü’ne layık görüldüğünü duyurdu. Kentsel dönüşüm projelerinin meyvelerini aldıklarını vurgulayan Başkan Engin "Bu gurur tüm Narlıdere’nin. Daha güzel projeler ile Narlıderemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 28.05.2022 - 15:07

EGEPOSTASI- Narlıdere Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) ile Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından düzenlenen 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ‘Teşvik Ödülü’nün sahibi oldu.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin şu mesajı verdi:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana yüzde yüz uzlaşı sloganı ile yola çıktığımız kentsel dönüşüm projelerimizin meyvelerini alıyoruz. Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı ve Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) ile Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde Türkiye genelindeki tüm il ve ilçe belediyeleri arasında 2 ay süren yoğun bir değerlendirme sonucu ‘Teşvik Ödülü’ne layık bulunduk. Bu gurur tüm Narlıdere’nin. Daha güzel projeler ile Narlıderemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.