Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Engin'den çalışan gazeteciler günü mesajı

Başkan Engin'den çalışan gazeteciler günü mesajı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Engin, “Çalışan ve çalışamayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; halkın haber alma hakkını savunmak için canlarını feda eden basın şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 10.01.2023 - 12:12

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu ve bir kamu hizmeti görevi sunduğunu belirten Başkan Engin, “Çalışan ve çalışamayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Gazetecilerin büyük bir sorumluluk üstlendiğini ve her geçen gün zorlaşan koşullara rağmen görevini en iyi şekilde icra etmeye çalıştığını kaydeden Başkan Engin, “Vatandaşların haber alma hakkı ve insanlığın evrensel değerlerini korumak için 7/24 görev yapan gazetecilerimiz, kendi hayatlarından fedakârlık yaparak çok önemli bir görev üstleniyor. Mağdurun ve yoksulun yanında yer alıyor ve sesini duyuramayanlara ses oluyor” dedi. Başkan Engin, yazılı ve görsel basın kuruluşlarının artan maliyetler nedeniyle zor günler yaşadığını ifade ederek, “Birçok gazetecinin iş bulamadığı bu dönemde basın emekçilerimizin hak ettikleri yaşam standartlarına ve ekonomik koşullara kavuşmasını diliyorum. Çalışan ve çalışamayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; halkın haber alma hakkını savunmak için hayatını kaybeden basın şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum” açıklamasında bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.