Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Engin, belediye personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Engin, belediye personelinin yeni yılını kutladı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2022 yılının son mesai gününde belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı. Önce şantiye tesislerinde daha sonra ise belediye hizmet binasında personelle bir araya gelen Başkan Engin, 2023 yılının huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2022 - 16:25

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2022 yılının son mesaisinde belediye personeli ile bir araya gelerek yeni yılını kutladı. Önce şantiye tesislerinde, daha sonra ise belediye hizmet binasında belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan Engin, 2023 yılının huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

ŞANTİYE’YE ZİYARET

Başkan Engin’in ilk durağı Narlıdere Belediyesi Şantiye Tesisleri oldu. Başkan Engin, çalışanların yeni yılını tebrik ederek, sağlık ve huzur dolu bir yıl temennisinde bulundu. Zorlu bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Engin, “Cumhuriyetimizin 100.yılına giriyoruz ve 2023’ün geçtiğimiz yıldan daha iyi geçeceğine inanıyoruz. Ülkemizin yeterli kaynağı ve çalışkan insanları var. Yeni yöntemlerle ve yeni tedbirlerle daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. 2023’ün hepimize sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. İşçiler adına söz alan Belediye-İş Sendikası İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay ise kadın cinayetlerinin ve iş kazalarının yaşanmadığı bir yıl dileğinde bulundu.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İkinci buluşma ise Belediye hizmet binasında gerçekleşti. Başkan Engin, Belediye Meclis Salonu’nda çalışanlarla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Yeni yılda da daha güzel bir Narlıdere için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Engin, “2022’de de pandeminin etkilerini yaşadık. Hep birlikte güçlü bir dayanışma sergiledik. Gördük ki sorunları kutuplaşma ve karşıtlıkla çözemeyiz. Bilime, araştırmaya daha çok önem vermeliyiz. Kadınların çalışma ve sosyal hayata katılımını desteklemeliyiz. Çevreyi, gıdayı, toprağımızı korumalıyız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında mesleğini iyi yapan insanlara daha çok ihtiyacımız var. En iyi kaynağımız çocuklarımız. Genç nesillerle kavgadan gürültüden uzak yeni ufuklara açılmamız lazım” dedi. Başkan Engin, “Vatandaşlarımız bizi 5 yıllığına göreve getirdi ve yaklaşık 4 yıl geride kaldı. Ülkemiz, şehrimiz ve Narlıdere’miz için bir şeyler yapma motivasyonuyla çalışan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100.yılının bize daha güzel günler getireceğine inanıyorum. Hayata geçirdiğimiz her güzel işte imzası olan kıymetli personelimizin yeni yılını kutluyorum” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.