Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Doğruer ve Milletvekili Çankırı'dan sınav öncesi öğrencilere moral

Başkan Doğruer ve Milletvekili Çankırı'dan sınav öncesi öğrencilere moral

Üniversite sınavı öncesi öğrencilerin stresini azaltmak amacıyla Kınık Belediyesi tarafından motivasyon etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da katılarak öğrencilere moral verdiler.

  • Ege Postası
  • 08.06.2022 - 10:05

Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde düzenlenen motivasyon etkinliğine, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’da katılım sağladı.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, öğrencilerin sınav öncesi, sınav stresini azaltmak için motivasyon etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Öğrencilerin gelecek hedeflerine ulaşmaları için, yaşadıkları stresten uzaklaşması gerektiğine değinen Başkan Doğruer, “Öğrencilerimizin sınav kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını yükseltmek için motivasyon etkinliği düzenledik. AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı’da çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinliğimize katılarak, bizleri onurlandırdı. Öğrencilerimizle sohbet ederek gelecek planlarını, hedeflerini dinledik. Eğitim varsa gelecek var. Her zaman gençlerimizin yanındayız.” dedi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı etkinlik alanında öğrencilerin masalarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. 

Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde düzenlenen motivasyon etkinliğine, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri katılım sağladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.